Aleesami läkarundersöks i morgon

Ryktena kring IFK Göteborgs Haitam Aleesami och en eventuell flytt till Serie A och Palermo, har duggat tätt det senaste. Nu kommer nya uppgifter som säger att ”Blåvitts” ytterback spelar sin sista match för klubben i kväll mot Helsingfors. Sedan åker han till Italien för en läkarundersökning.

Det är den italienska journalisten Gianluca Di Marzio som kommer med uppgifterna på sin hemsida. Tidigare har Tuttosport rapporterat att budet ska ligga på 11,5 miljoner kronor för norrmannen. Sedan tidigare spelar både Robin Quaison och Oscar Hiljemark i Palermo.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier