”Chicharito” kan lämna Bayer Leverkusen

Efter en knaper säsong i Manchester United lämnade Javier ”Chicharito” Hernandez klubben förra sommaren för spel i Bayer Leverkusen.
Väl där blev det succé. Mexikanen gjorde 17 mål på 28 matcher vilket placerade honom på en fjärdeplats i Bundesligas skytteliga.

Men framtiden ser fortfarande oviss ut. I en intervju med tyska fotbollsmagasinet Kicker säger 28-åringen att han kan lämna klubben.

”Du vet aldrig vad som händer i fotboll. De senaste åren har jag lämnat klubbar under transferfönstrets sista dag. Jag trodde jag skulle stanna i Real Madrid och att jag skulle stanna i Manchester united. Det motiverar mig att jag är ett sådant tema för andra klubbar”, säger han till Kicker.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier