Tvärvändningen: Berahino vill stanna i West Bromwich

Saido Berahino har jagats av både Stoke och Crystal Palace under sommaren. Bara för några månader sedan valde den engelska anfallaren att inte förlänga sitt kontrakt med West Bromwich – och relationen med klubben har varit minst sagt frostig.

Nu verkar det som om Berahino slutligen har bestämt sig…..för att stanna.

Enligt Daily Mail har 23-åringen meddelad klubben att han vill spela ut sitt kontrakt som går ut nästa säsong. Anlednings ska vara att han då blir bosman och kan redan i januari skriva på ett förtidskontrakt med en annan klubb.
Enligt den engelska tidningen ska klubbar i både Tyskland och Spanien vara intresserade av att värva Berahino nästa sommar.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier