”Manchester United-trion vill lämna klubben”

José Mourinho har tagit i med hårdhandskarna i Manchester United. Bastian Schweinsteiger och Adnan Januzaj fick känna på hur det var att bli petad av ”The Special One” och nu verkar ytterligare tre spelare vara rädda för samma behandling.

Enligt Daily Mail vill trion Tyler Blackett, James Wilson och Will Keane lämna klubben då de inte tror sig få chansen under Mourinho. Efter sommarens storvärvningar har trion hamnat allt längre ner i rangordningen för att få speltid, vilket gör att de nu vill söka sig till nya klubbar för ett lån eller permanent övergång, skriver tidningen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier