Crystal Palace planerar två värvningar

Två spelare som det har ryktats friskt om den här sommaren är  Christian Benteke och Saido Berahino. Flera klubbar uppges ha visat intresse däribland Crystal Palace. Nu tänker klubben se till att få till affärerna i veckan enligt Daily Mirror.

Benteke har det inte så roligt i Liverpool men Palace vill flytta på honom för 32 miljoner pund. Även om Berahino senast sagt att han tänker stanna i West Bromwich, är en flytt fortfarande mycket möjlig då hela sommaren varit fram och tillbaka, och 20 miljoner pund kan Palace tänka sig att lägga. Pengarna hoppas Alan Pardew få in från en 20 miljoner punds försäljning av Yannick Bolaise.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier