”Cuadrado lånas ut till Juventus – igen”

Juan Cuadrado återvände till Chelsea, då tillsammans med tränare Antonio Conte, efter ett år på lån i Juventus. Mittfältaren stod där för fyra mål på 29 matcher och London-klubben tog därmed tillbaka colombianen till klubben.

Men det verkar som det blir en ny sejour i Juventus för Cuadrado.

Enligt TuttoSport har Conte gett sin tillåtelse till att han återigen lånas ut till Juventus för motsvarande 35 miljoner kronor men utan en köpoption inbakat i kontraktet.
Affären ska göras klart inom den närmsta veckan enligt den italienska hemsidan.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier