Klart: Siem de Jong till PSV

Siem de Jong har ett tufft år i ryggen. 18 matcher i Newcastle och nedflyttning till Championship blev den offensiva mittfältarens facit förra säsongen – men nu står det klart att det blir ett miljöombyte.

I dag blev de Jong klar för PSV Eindhoven, dit han går på lån under den kommande säsongen.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier