Avslöjar det här Nyman-övergången?

Christoffer Nyman är enligt Sportbladets uppgifter i Tyskland och är nära en övergång till 2.Bundesliga-klubben Eintracht Braunschweig. I går bekräftade klubbens tränare Torsten Lieberknecht för tidningen Braunschweiger Zeitung att de är intresserade av att värva 23-åringen från ”Peking”.

Nu späs ryktena på än mer.
Enligt Norrköpings Tidningar ska en rubrik lagts ut på allsvenskans officiella hemsida. I den ska det ha stått: ”En utmaning att se hur det fungerar utanför IFK” – Christoffer ”Totte” Nyman är klar för Eintracht Braunschweig.”

Rubriken länkas vidare till IFK Norrköpings hemsida, men väl där finns ingen artikel att läsa.
Någonting vi kan konstatera är att en övergång verkar komma allt närmre för ”Totte”.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier