”Storklubben vill värva svenska PL-löftet”

Joel Asoro fick göra sin PL-debut för Sunderland i söndags. 17-åringen spås en fin framtid och har hyllats av lagets tränare David Moyes.

Men svensken kan redan nu vara på väg bort. Enligt FootMercato vill Paris Saint-Germain värva svensken. Klubbens ägare Nasser Al-Khelaifi ska enligt hemsidan redan ha träffat Asoros agent för att börja diskutera en eventuell övergång.

Paris Saint-Germain ska vara intresserade av Asoro då de letar efter en ny ung framtidsspelare, framför allt eftersom nyförvärvet Jesé åkt på en skada. Svensken beräknas kosta mellan 100 och 150 miljoner kronor.

Även Bayern München, Inter och Atletico Madrid sägs vara intresserade av svensken.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier