Chelseas backjakt fortsätter

Det är ingen nyhet att Chelsea letar efter en försvarare. Det har pratats om en rad olika namn så som Giorgo Chiellini och svenska landlagsbacken Victor Nilsson Lindelöf. Även PSG:s Marquinhos  har varit av stort intresse, men den franska klubben är varken sugna eller i behov av att sälja.

Chelsea ska redan ha försökt med 22-åringen, och enligt metro.co.uk försöker de nu igen. 47 miljoner pund ska Chelsea och Antonio Conte vara beredda att lägga. Men både Barcelona och Manchester United, ska finnas med på ett hörn. Vi får väl se vem som rycker hårdast.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier