Zaha på väg till Tottenham?

Efter en misslyckad tid i Manchester United återvände Wilfried Zaha till Crystal Palace i februari förra året. Yttermittfältaren har sedan dess haft en given plats i startelvan och har spelat 90 minuter i säsongens två inledande matcher.

Men fler matcher i ”The Eagles” kanske det inte blir.

Enligt Sky Sports har Tottenham inlett samtal med Palace för att eventuellt värva den 23-årige britten. Övergångssumman ska ligga runt 170 miljoner kronor.

 

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier