”Chelsea och Inter gör upp om VNL”

Jakten på Victor Nilsson Lindelöf tycks aldrig ta slut.

Den svenske Benfica-försvararen har jagats av klubbar som Paris Saint-Germain, Manchester United och Juventus de senaste månaderna.

Nu påstås dock bara två alternativ vara kvar.

Enligt portugisiska Record är Lindelöfaffären fortfarande öppen för både Chelsea och Inter.

Sportitalia skrev tidigare i dag att Inters nye tränare Frank de Boer ska vara intresserad av att möta utköpsklausulen på 300 miljoner kronor för att få loss Lindelöf.

Och enligt Record är även Chelsea kvar i jakten. Managern Antonio Conte sägs vara bestämd över att få in en försvarsspelare innan transferfönstret stänger i morgon och därför på nytt tagit upp jakten på Lindelöf efter att ha misslyckats tidigare i somras.

– Jag trivs väldigt, väldigt bra, klubben tar han om mig väldigt väl och jag har varit där i fyra år. Så jag tänker inte på att byta lag utan trivs bra i Benfica och utvecklas varje dag. Det är där mitt fokus är, sa Lindelöf om sin framtid tidigare i somras.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier