Flirtade med Arsenal – kan hamna hos lokalrivalen

Flera klubbar har varit intresserade av Newcastles franske EM-spelare Moussa Sissoko under sommaren, däribland Arsenal, Everton och Real Madrid.

Själv har spelaren inte hymlat med att han vill bort. Gärna till ett lag som spelar i Champions League. Gärna till ”the Gunners”.

– Jag har tidigare sagt att mitt hjärta tillhörde Arsenal när jag var ung eftersom de hade många franska spelare – Thierry Henry, Robert Pires, Sylvain Wiltord – och Patrick Vieira som var min idol, sa Sissoko i ett uttalande i juni och fortsatte:

– Vackra Arsenal. Vi får se. Jag kan inte säga att jag kommer gå dit, för tillfället är jag bara fokuserad på Frankrike och EM.

Nu pekar dock det mesta på att spelaren blir kvar i Newcastle då prislappen på 390 miljoner kronor verkar ha skrämt i väg de som tidigare visat intresse.

Med bara drygt ett dygn kvar innan transferfönstret stänger har dock en klubb gett ett sista erbjudande för spelaren. Men inte Arsenal, utan ärkerivalen Tottenham.

Enligt Daily Mirror har Spurs nu erbjudit sig att betala hälften av ursprungspriset – annars får det vara. Frågan är bara om Newcastle nappar på budet i sista stund eller om Sissoko får ställa in sig på spel i Championship och bortamatch med Derby om tio dagar.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier