Fellaini-ryktet dementeras

Vi skrev tidigare i dag om uppgiften att Marouane Fellaini ska vara på väg att lämna Manchester United för spel i Milan eller Inter. Det var då Daily Mail som hade fått bilder på belgaren i Milano och därefter kokat soppa på den minimala spiken.

Oavsett så dementeras uppgifterna nu från mer trovärdigt håll. Fellaini är bevisligen i Milano men det verkar snarast handla om en semesterresa.

Bloggen anar också att 29-åringen inte heller är så dum att tro att han skulle kunna smyga fram på gatorna i den fotbollstokiga staden utan att bli igenkänd. Framförallt inte när han nu dessutom hade sin närmast identiska bror med sig.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier