Arsenal scoutar målvakt – och lånar ut försvarare

Arsene Wenger inleder som vanligt försiktigt när januari-fönstret närmar sig men ett par saker kan i alla fall vara på gång.

Vi kan börja med petade försvararen Carl Jenkinson. 24-åringen gjorde i höstas sin första match för Arsenal på nästan tre år men har under hösten inte lyckats etablera sig i laget. Nu ser ännu en utlåning ut att vänta.

Vid två tidigare tillfällen har Jenkinson varit utlånad till West Ham och nu vill London-klubben, enligt Evening Standard, göra ett lånehattrick med engelsmannen. Konkurrens finns dock från Hull, Swansea och Aston Villa.

När det gäller nyförvärv så verkar Arsenal snarare sikta mot sommaren och det är på målvaktsposten Wenger ser ut att vilja förstärka.

Petr Cech har hunnit bli 34 år och kan på sikt ersättas av Guillaume Hubert. Den 22-årige belgaren har imponerat i Standard Liege där Arsenals scouter nu sett målvakten vid sex olika tillfällen, uppger Sky Sports.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier