Numret som kan pryda ”Vigges” rygg i Man United

Den som missat Manchester Uniteds stigande intresse för Victor Nilsson Lindelöf kan inte betraktas som något annat än en fotbollsanalfabetiker.

Ryktena kring den svenske landslagsbacken är så heta att det i engelsk press inte bara verkar tas ut i förskott att flytten från Benfica blir av. The Mirror har gått så långt som att spekulera i vilket nummer på ryggen 22-åringen ska få i ”Red Devils”.

Tidningen har via följande resonemang kommit fram till att ”Vigge” med största sannolikhet ska få bära nummer två på ryggen.

Nummer 14, som Nilsson Lindelöf haft både i Benfica och i landslagssammanhang, är upptaget av Jesse Lingard och utgår därmed. Även nummer tre har prytt svenskens rygg i den blågula dressen, men i United är siffran redan paxad av en viss Eric Bailly.

Ett annat nummer som ofta bärs av en försvarare är sexan, men att mittbacken ska ta över den från superstjärnan Paul Pogba känns föga troligt.

The Mirror landar därmed på det enda lediga ”försvarsnumret” som finns kvar i Manchester United: nummer två.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier