”Lindelöf höjer lönen med 1650 procent”

Det är kul att heta Victor Nilsson Lindelöf just nu. För ett år sedan var 22-åringen en reserv i Benfica. Nu är mittbacken på väg att bli ekonomiskt oberoende.

Ojogo rapporterar nu om det kontraktsförslag engelska Manchester United gett svensken och det är inga småsummor vi pratar om. Enligt den portugisiska tidningen kommer Nilsson Lindelöf få ett femårskontrakt med en årslön på 34 miljoner kronor. Det innebär alltså att avtalet totalt är värt 170 miljoner kronor.

Det är samtidigt en löneökning med 1650 procent från den ersättning på 1,9 miljoner kronor om året svensken haft i Benfica skriver Ojogo. Benfica har tidigare försökt förlänga Nilsson Lindelöfs nuvarande avtal, med hopp om att höja svenskens utköpsklausul, men fått nej.

ojogo

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham West Ham
Kategorier