Stjärnvärvningen vill lämna – efter bara ett halvår

Hulls höst kan betraktas som vad som i folkmun brukar kallas för en ”skitstart” på säsongen. Och som om inte jumboplaceringen efter 17 omgångar vore nog, nu vill dessutom lagets lyckade nyförvärv Robert Snodgrass lämna klubben.

Den 29-årige skotten har varit en tillförlitlig poängspelare under hösten, gjort fem mål och varit en av lagets främsta, men nu skriver högt aktade The Guardian att Snodgrass vill ta sitt pick och pack och dra redan till januarifönstret.

Tidningen uppger att yttern har nobbat ett nytt treårskontrakt samtidigt som klubbar som  Middlesbrough, West Ham, West Bromwich, Sunderland, Aston Villa och Newcastle United ska ha visat intresse.

Robert Snodgrass anslöt till Hull från Norwich i somras och har bara ett halvår kvar på sitt kontrakt.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier