Palermo vill sälja svenskduon – ryktas till Tyskland

Svenskarna på Sicilien, Robin Quaison och Oscar Hiljemark är mer och mer icke önskvärda i Palermo.

Klubbpresidenten Zamparini har tidigare uttryckt kritik mot lagets dåliga prestationer, och särskilt på spelare som han har tagit in från utlandet.

Nu citerar webbsidan Forza Palermo lokaltidningen Il Giornale di Sicilia, som skriver att Quasion är redo att säga tack och hej – eller skriva under ett nytt kontrakt. Vidare skriver lokaltidningen att Hoffenheim har anmält ett intresse för att ta in yttermittfältaren.

Även Hiljemark är på väg ut, tidningen skriver att agenten anländer till Palermo inom några dagar för att utvärdera en eventuell försäljning.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier