Landslagsstjärnans lillebror klar för Bajen

Ni vet Jimmy Durmaz, Zlatan Ibrahimovic vän?

Ja, om hans tid snart är räknad så finns det sannerligen en annan framtid inom familjen.

Hammarby meddelar på sin hemsida att lillebror Elias Durmaz är klar för klubben. Spelaren som är född 2000 kommer att tillhöra U19-laget.

– Vi är extremt stolta över att kunna presentera Elias Durmaz. Ytterligare en av landets i särklass bästa spelare i sin årskull väljer Hammarby. Vi har följt Elias under en längre tid och får nu förmånen att arbeta med honom på daglig basis. Elias är en offensivt balanserad spelare med fart, teknik och bra blick. Han har alla förutsättningar att utvecklas till en riktigt bra fotbollsspelare, säger Hammarbys chefsscout Mikael Hjelmberg till klubbens hemsida.

Elias Durmaz är lillebror till Jimmy.
Elias Durmaz är lillebror till Jimmy.

Elias Durmaz har tidigare tillhört division 1-laget BK Forward där han har spelat i A-laget sedan 2015.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier