Simeone: ”Jag har hittat min plats här i världen”

I september förkortades hans avtal med Atlético Madrid med ett utlöpande kontrakt 2018 i stället för 2020.

Men trots det, och det faktum att hans namn kopplats samman med en rad storklubbar ute i Europa, så ser Diego Simeone ut att bli kvar ett bra tag till i den spanska huvudstaden.

Åtminstone om man ska gå på vad han själv sa till spanska tidningen Marca tidigare i dag.

– Det kommer bli svårt för mig att hitta ett bättre lag än Atlético som tränare i framtiden. Så varför inte förbli kvar i klubben jag älskar?

– Jag har möjligtvis hittat min plats här i världen, tillade han.

Simeone har tränat Atlético Madrid sedan 2011 och har sedan dess lett klubben till mängder med framgångar: en ligatitel, ett cupguld, ett supercupguld, en Europa League-titel och två Champions League-finaler.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier