Blackstenius: Väljer mellan två lag nu

Stina Blackstenius anfallskollegor Pernille Harder (Wolfsburg) och Fridolina Rolfö (Bayern München) har redan lämnat svenska mästarlaget Linköping.

Nu har alla (under en rätt lång tid) spekulerat i var den svenska supertalangen hamnar.

Blackstenius gjorde 20 mål i damallsvenskan i år, och har de senaste 1,5 åren alltså kammat hem såväl F19-EM-guld, OS-silver och SM-guld.

Det har tidigare snackats om franska Lyon och PSG men i en intervju med lokaltidningen Corren berättar Blackstenius att det nu pendlar mellan två val.

– Det är de två som jag kommit fram till passar mig bäst. Beslutet ligger helt hos mig även om jag tar det i samråd med mina föräldrar och min agent. Tankarna har snurrat ett par tusen varv. Men nu är jag väldigt nära att bestämma mig, säger hon till tidningen.

Min gissning: Det står mellan PSG och att stanna i LFC. Vad tror ni?

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier