Uppgifter: Chelsea ger sig in i jakten på Joe Hart

Det kan vara så att vi börjar närma oss en rejäl målvaktskarusell i den europeiska toppfotbollen.

I veckan har vi både skrivit om Real Madrids intresse för Chelseas belgiske landslagskeeper Thibaut Courtois som, enligt spanska Marca, ska ha berättat för några av sina vänner att han är positivt inställd till en flytt till Bernabeu.

Parallellt med detta har vi kunnat följa att ett visst Liverpool-intresse för Joe Hart som är utlånad från Manchester City till Torino. Detta sedan missnöjet med rådande målvaktsparet Loris Karius och Simon Mignolet breder ut sig allt mer på Anfield.

Men nu uppges även Chelsea ge sig in i jakten på den engelske landslagsmålvakten. Enligt The Mirror kan ”Blues” ta upp kampen med Liverpool – om Courtois lämnar för ”marängerna” i Spanien. Något som kan bli extra angeläget då även nummer två i Chelsea, Asmir Begovic, ryktas kunna lämna för en återkomst till Stoke.

Joe Hart, vars låneavtal med Torino löper ut till sommaren, uppges värderas till tio miljoner pund.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier