City-tränaren om petningen: ”Måste höja sig”

Pep Guardiola satte världens dyraste försvarare, John Stones, på bänken efter sju insläppta mål på två matcher.

Och rotationen gav effekt för Manchester Citys försvarsspel…

Nu säger coachen att han fortsatt förtroende för mittbacken, som kostade över en halv miljard när han värvades över från Everton.

– John är en storspelare, det råder det inget tvivel. Hade jag inte trott på honom hade han inte spelat så mycket som han har gjort. Självklart måste han höja sig, precis som Nicholas Otamendi och Aleksandar Kolarov måste, och som Vincent Kompany måste när han kommer tillbaka, säger Guardiola enligt The Mirror.

City möter Hull ikväll.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier