”Ring lämnar Kalmar FF för Turkiet”

Kalmar FF vill förlänga med Jonathan Ring, men ser ut att gå bet.

Fotbollskanalen skriver nu att den 25-årige yttermittfältaren är på väg till turkiska Genclerbirligi, där svenskarna Johannes Hopf och Abbe Khalili spelar.

Sajten uppger att han är på platsi Turkiet för läkarundersökning och kontraktsskrivande.

Ring gjorde fem mål och två assister för KFF i allsvenskan i år.

– Jonathan är erbjuden ett tvåårsavtal med Kalmar vilket vi har resonerat oss fram till med Jonathan och hans rådgivare tidigare. Däremot har han en dröm att komma utomlands precis som många andra. Vi har avkrävt honom på ett svar nästa vecka, sa sportchefen Thomas Andersson-Borstam nyligen till klubbens hemsida.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier