Arsenal på jakt efter tysk landslagsman

Daily Mail rapporterar att Arsenal är rädda för att Alexis Sanchez ska lämna då ett bud från Kina har kommit på chilenaren.

Om Sanchez skulle anta det kinesiska budet skulle han tjäna 400 000 pund i veckan, rapporterar den brittiska sajten som också nämner att Marco Reus är prioritering nummer 1 om han Sanchez skulle lämna.

Reus har gjort över 20 mål på de senaste två av tre säsongerna i Dortmund. Tysken har kontrakt till och med 2019. Marco Reus har haft problem med skador under hela 2016 och hoppas att han nu kan lägga det bakom sig när 2017 ligger bakom dörren.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier