Dalkurd-tränaren blir assisterande till Alm

Fyra som nykomling i superettan.

Dalkurd har en rolig säsong bakom sig.

Nu lämnar tränaren Johan Sandahl klubben.

37-åringen blir ny assisterande tränare till Andreas Alm i Vejle Boldklub i danska andraligan.

– Andreas hörde av sig och jag pratade med honom och fick en väldigt bra bild av projektet och klubben, säger Sandahl till Fotbollskanalen.

Andreas Alm, som fick lämna AIK i maj, tog över Vejle i somras och laget ligger just nu nia.

Nu gäller det för Sandahl att lära känna laget under vinteruppehållet.

– Jag har sett en del matcher på video. Jag är mitt inne i arbetet att sätta mig in i spelartruppen och matcher och så där. Och gör det naturligtvis ihop med Andreas, säger Sandahl, som har lett Dalkurd tillsammans med Poya Asbaghi.

– Jag känner mig sentimental, det är många människor där som jag tyckte om och många spelare som man jobbat nära med, så det är klart det känns litegrann. Men nu ser jag fram emot att jobba i Vejle, säger Sandahl.

Kontraktet gäller till sommaren 2018.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier