Italiensk duo vill ha hem anfallaren

Roma och Milan är intresserade av att signa Sunderlands anfallare Fabio Borini i januari, enligt källor till italienska Sky Sports.

2012 lämnade anfallaren Roma på lån, men nu verkar det italienska huvudstadslaget vilja ta hem Borini. Uppgifter till Sky säger att Roma har haft kontakt med Sunderland för att komma överens om en övergång.

Agenten Roberto De Fanti ville inte avslöja några klubbar utan berättade för lokal sajten Pagine Romaniste att det inte är konstigt att italienska klubbar är intresserade. Men att spelaren inte kommer att lämna.

– Fabio (Borini) var väldigt lycklig i Roma, men nu är han bara fokuserad på Sunderland och det finns ingen möjlighet att han kommer lämna Sunderland, sa agenten.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier