”Petad av Lindelöf – från United till Arsenal”

Det här måste ändå vara ett av dagens mest saftiga rykten.

Daily Star har tidigare spekulerat i att Chris Smalling kommer få lämna Manchester United om (när) Victor Nilsson Lindelöf blir klar för klubben. Då hette det att Everton var det hetaste alternativet för Smalling.

Men nu har tidningen ändrat sig.

Enligt Daily Star (mycket salt här) kan Arsenal försöka värva Smalling om försvararen blir tillgänglig på marknaden. Arsene Wenger påstås länge ha beundrat United-spelaren men med tanke på hur José Mourinho agerade när Arsenal en gång i tiden ville låna Demba Ba så undrar bloggen om det här verkligen kan bli verklighet.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier