Bekräftar bud från City på superbröderna

Drömvärvningen av Juventus Leonardo Bonucci föll igenom när försvararens son drabbades av en allvarlig sjukdom. Nu skjuter Manchester City upp lösningen på klubbens försvarsproblem till sommaren, skriver Independent.

Då Bonucci nu skrivit på ett nytt avtal med Juventus har också kikarsiktet riktats om mot Madrid. Där återfinns den 20-årige fransmannen Lucas Hernandez som nu blir Citys stora försvarsprioritet till sommaren.

Atléticos president Miguel Angel Gil Marin bekräftar också att City redan förra sommaren bjöd på såväl Lucas som ett år yngre brodern Theo (som spelar vänsterback och just nu är utlånad till Alavés).

Nu är alltså nya bud att vänta till sommaren för de franska superbröderna.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier