Officiellt: Han blir Hulls nye tränare

Har du sett den här mannen förr?

Om inte får du börja bekanta dig.

Det är nämligen Premier League–jumbon Hull Citys nye tränare, Marco Silva. Det blev helt officiellt i dag.

Portugisen tränade senast Olympiakos och har arbetat som expert i TV efter att han lämnade jobbet av personliga skäl i somras.

Innan dess tränade 39–åringen Sporting Lissabon och Estoril Praia.

– Marco är en ung tränare som har imponerat på oss med sin filosofi och fotbollsstil. Han har en fin historia och vi känner att det här är en spännande rekrytering i vårt mål att stanna kvar i Premier League, säger Hulls vice ordförande Ehab Allam.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier