Arsenal presenterar sitt första nyförvärv

Och nej, det är inte som ni kanske tror. Ingen storstjärna och inget supernamn. Men ändå ett ungt nytt namn som Arsene Wenger är stolt över att presentera.

Det handlar om 20-åriga Cohen Bramall som tillkommer från Hednesford Town från sjunde-ligan Northern League Premier Division.

Nyheten bekräftar Arsenal på sin hemsida.

Yttermittfältaren har varit på provspel i ”The Gunners” tidigare och ska ha imponerat så pass mycket att tränare Arsène Wenger kan se honom som en framtida konkurrent till Alexis Sanchez, Santi Cazorla & co, enligt Daily Mail.

Spelaren kommer att börja i U23-laget.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier