Schalke lånar från Bayern Munchen

Holger Badstuber är klar för Schalke 04. Bara några timmar efter att Bayern-tränaren Carlo Ancelotti säger att han vill ha kvar försvararen så går han till konkurrenten.

Det handlar om ett lån som sträcker sig fram tills säsongen är slut. 27-åringen har ännu inte genomgått någon läkarundersökning då laget är på träningsläger utomlands. Den kommer slutföras när Schalke är hemma igen.

Försvararen startade sin karriär TSV Rot, innan han gick till VfB Stuttgart och sen till Bayern Munchen. Den tyska landslagsmannen har hunnit med 118 matcher i Bundesliga.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier