Simon Thern ryktas till ny klubb

Simon Thern kan ha räknat sina dagar i holländska Heerenveen.

– Jag försöker att hitta en klubb som passar mig, sa Simon Thern till Leeuwarder Courant.

Therns kontrakt med Heerenveen sträcker sig till sommaren 2018 och enligt tidningen är ligakonkurrenten PEC Zwolle intresserade av att låna mittfältaren. Men det ska även finnas fler holländska klubbar som finns i bilden.

En av de är NEC Nijmegen rapporterar sajten Voetbal. De rapporterar att NEC ska ligga i förhandling med Heerenveen för att lösa en övergång.

24-åriga svensken har gjort fyra matcher för Heerenveen den här säsongen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier