Officiellt: Schneiderlin till Everton

Så blev det, äntligen, klart. Everton har presenterat Morgan Schneiderlin som sitt senaste nyförvärv.

Fransmannen lämnar Manchester United och återförenas med sin gamle tränar i Southampton Ronald Koeman. Övergången uppges kosta Everton 20 miljoner pund.

– Everton är en stor klubb i engelsk fotbollshistoria. Jag har alltid älskat atmosfären på arenan. Jag har alltid gillat att spela här. Jag kan knappt bärga mig inna jag får spela och representera klubben, säger Schneiderlin.

Kontraktet gäller fyra och ett halvt år.

Få alla nyheter om ditt favoritlag/liga direkt i mobilen: Skaffa vår nyhetsbot

Klicka på Messenger-knappen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier