Juventus lägger monsterbud på PSG-mittfältaren

Marco Verratti, är det inte dags att komma hem?

Det är vad många italienska supportrar hade viljat se och nu kanske det kan bli verklighet.

Il Quotidiano Sportivo rapporterar om att Juventus är redo att lägga ett bud på 800 miljoner kronor på Marco Verratti. Det var längesedan Andrea Pirlo spelade i klubben och klubbens president, Marotta sägs jaga efter en Pirlo-typ som kan springa runt på mittfältet och slå fina passningar.

Verrratti som har ett kontrakt till 2021 värderas till 400 miljoner kronor enligt Transfermarkt.com. Nu vill alltså Juventus ge dubbelt för PSG-mittfältaren.

Få alla nyheter om ditt favoritlag/liga direkt i mobilen: Skaffa vår nyhetsbot

Klicka på Messenger-knappen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier