Kjartansson förnekar uppgifterna: ”Jag är nöjd här”

Vidar Örn Kjartansson köptes av Maccabi Tel Aviv för 35 miljoner kronor i somras från Malmö FF.

Enligt sajterna Ynet och One, som Fotbollskanalen ska Vidar Örn Kjartansson vara påväg bort från israeliska Maccabi Tel Aviv för att ”spelaren inte ska ha presterat”. Sajterna rapporterar att klubben vill rea ut Kjartansson för 15 miljoner kronor.

Men nu dementerar den före detta Malmö-målskytten uppgifterna.

– Jag är inte på väg bort. Jag är nöjd här och räknar med att vara här länge.

Allt ska ha varit ett missförstånd från medias håll.

– De tog en bild av mig när jag pratade med en agent och 15 minuter senare var det i media. Det blev till en nyhet om att jag var missnöjd här och ville lämna. De sa att jag ville till Belgien. Det är media som försökte skapa en nyhet, säger han till isländska sajten fotbolti.net.

Få alla nyheter om ditt favoritlag/liga direkt i mobilen: Skaffa vår nyhetsbot

Klicka på Messenger-knappen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier