Gold: Payet är inte till salu

Det är ingen nyhet att Dimitri Payet vill lämna West Ham United.

Men efter all turbulens kring spelaren och klubben, där klubben inte har velat släppa honom, säger en av delägarna att Payet inte kommer att säljas.

Det är David Gold, som också tycker antyder att Payet är otacksam.

– Vi gav honom möjligheten att spela i världens bästa liga när han inte var med i det franska landslaget och gav honom en plattform som hjälpt honom att bli en av de bästa i Europa. Förra året skrev han på ett kontrakt och vi vill att han ska hedra det och visa lojalitet, säger Gold till Sky Sports.

Payet har å andra sidan, enligt The Daily Mail, lovat att han aldrig ska representera klubben igen.

Taggar Dimitri Payet
allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier