”Vi har inlett förhandlingar”

Att Erik Israelsson är på väg bort från Hammarby är ingen nyhet. Mittfältaren har besökt nederländska klubben PEC Zwolle tidigare och nu bekräftar sportchef Mats Jingblad att man inlett förhandlingar med klubben.

– Vi har inlett förhandlingar, säger han till Expressen och fortsätter:

–  Ja, vi har fått ett bud. Men han är inte klar. Vi kan vara nära, men det är saker som återstår, det är inget som gör det klart. Man kan säga att man är nära, men också att vi inte är det. Saker och ting måste lösa sig. Det är alltid svårt att svara på hur nära det är innan det blir klart.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier