Sätter deadline – efter Payet-mötet

Såpan kring Dimitri Payet kan närma sig en lösning. Enligt RMC träffades Marseille och West Ham under måndagen – ett möte som dock inte varade i mer än en timme. Detta då den engelska klubben vägrar sänka sitt krav på motsvarande 323 miljoner kronor för Payet.

West Ham ska till och med vara redo att skicka fransmannen till reservlaget resten av säsongen om han inte ber om ursäkt till fansen för sin pågående spelarstrejk.

Marseille har nu, enligt RMC, satt en deadline till torsdag. Har parterna inte funnit en lösning då backar fransmännen ur affären.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier