Lustig stannar i Celtic

Mikael Lustig har spelat i Celtic sedan 2012. Klubben har länge velat behålla landslagsbacken vars kontrakt löper ut i juni.
Men Lustig har haft höga krav.
– Han är 29 år och det här kommer med största sannolikhet bli hans sista stora kontrakt. När du är i den åldern vill du se till att allt blir rätt. Om han spelar tills han är 35 år så har han sex år kvar. Det innebär att det är 72 löneutbetalningar som återstår. Det är allt, sen är han klar, och det måste räcka resten av livet för honom. Så han vill ha så bra betalt det bara är möjligt, sa managern Brandan Rogers i mitten av december.
Men nu är det klart att Lustig förlänger kontraktet till maj 2019.
– Jag har varit här en lång tid och jag trivs verkligen med mitt liv här och att spela för Celtic. Jag är väldigt glad. Jag är fortfarande hungrig på mer och jag älskar att vara här, säger han till klubbens hemsida.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier