”Hallenius återvänder till gamla klubben”

Han petades av Henrik Larsson i slutet av säsongen och lämnade efter att Helsingborgs IF åkt ur allsvenskan. Nu återvänder 27-årige Linus Hallenius, enligt Fotbollskanalen till Gif Sundsvall, som han tränat med den senaste veckan.

– Jag vill inte kommentera vilka vi förhandlar med och inte. Det jag kan säga om Linus är att jag verkligen är imponerad av det han har visat under den här veckan. Han har varit jättebra. Vilken kvalitetsspelare. Jag skulle gärna se en lösning tillsammans med Linus, säger tränaren Joel Cedergren till sajten.

Anfallaren representerade Sundsvall 2006-2009 innan karriären fortsatte i Hammarby.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier