Ska anfallaren äntligen få lämna?

Ska Saido Berahino få lämna West Bromwich i januari? Det verkar så, om man ska tro Mirror. Jag håller mig dock lugn än så länge.

Anfallaren, vars kontrakt går ut i sommar, har ju haft en och annan dust med WBA under sin tid i klubben. Han ville ju gärna lämna för Tottenham under ett fönster, det slutade med en tweet och tjafs med WBA.

Mirror uppger att West Bromwich och Stoke har diskuterat en övergång, och parterna ska ha nått en överenskommelse i dag. Det snackas om en prislapp runt 150 miljoner kronor. Det är väldigt mycket med tanke på att anfallaren har ett halvår kvar på sitt avtal – plus att han inte känns stekhet för tillfället.

Enligt Mirror ska Berahino snart genomgå läkarundersökning och göra klart sitt personliga kontrakt.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier