Klart: Gall till Gif Sundsvall

Romain Gall provspelade med Gif Sundsvall förra veckan. Nu är den offensive mittfältaren klar för klubben.

– Romain Gall kommer att kunna bidra offensivt och är en spännande ung spelare som kan spela i flera positioner. Han är snabb och har god speluppfattning, säger GIF Sundsvalls A-lagstränare Joel Cedergren.

– Romain har visat att han har fina kvalitéer som vi i GIF Sundsvall eftersökt och tillsammans ska vi se till att vi får en himla bra utveckling både för honom och för GIF Sundsvall i Allsvenskan, säger GIF Sundsvalls sportchef Urban Hagblom.

21-åringen tillhörde senast Nyköpings BIS. Innan dess lirade han för Columbus Crew i MLS.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier