Vill locka Rooney med rekordlön

Det kinesiska intresset för Wayne Rooney har funnits länge. Men efter att han skruvade in sig i Manchester Uniteds rekordböcker igår skriver The Sun att intresset skruvats upp ytterligare en nivå till – ”vi är villiga att betala dig 10,9 miljoner i veckan”- intresse.

Det är Guangzhou Evergrande som kan tänka sig att slå alla tiders lönerekord med fyra miljoner kronor i veckan och på kuppen göra Rooney till världens bäst betalade idrottare någonsin.

Tidningen skriver att det också att det tvåårskontraktet som det handlar om skulle ge Rooney mer pengar än under hela hans United-karriär. Kan han stå emot ett sådant erbjudande?

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier