BILDEN: Hiljemark på läkarundersökning

På onsdagsmorgonen var Oscar Hiljemark klar för Torino. Men sedan hände något och helt plötsligt var svensken på väg neråt i det italienska landskapet.

Under eftermiddagen började italiensk media rapportera om att mittfältaren skulle vara klar för Genoa.

Enligt Sportbladets uppgifter igår, återstod vissa delar att lösa, men en övergång skulle vara så pass nära att Hiljemarks representant, Carl Fhager, än idag befinner sig i Italien för att slutföra förhandlingarna.

Nu kan italienska journalisten Gianluca Di Marzio avslöja att spelaren är på läkarundersökning hos Genoa. På Di Marzios hemsida kan man se när Hiljemark går ut från kliniken där läkarundersökningen hålls.

Affären bör gå i hamn idag då spelaren förväntas göra sin första träning med laget i eftermiddag.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier