Hauger lämnar Elfsborg: ”Familjen viktigast”

I fyra år har han patrullerat framför Elfsborgs backlinje. Men nu lämnar mittfältaren Henning Hauger klubben och flyttar hem till Norge. På sin hemsida bekräftar Elfsborg övergången till Strömsgodset och skriver att det är 31-åringens familjesituation som ligger bakom affären.
”Det är såklart tråkigt att lämna kompisarna i laget och Elfsborg som är en väldigt fin förening som alltid tar hand om och tänker på alla. Men min familj är viktigast och därför blev det den här flytten nu. Jag vill passa på att tacka Elfsborg för de här åren och önska föreningen lycka till i framtiden”, säger han till hemsidan.
Henning Hauger kom till Elfsborg från Hannover 2013. Han har gjort 88 allsvenska matcher för Boråslaget och vann svenska cupen 2014. I dagarna lämnade även mittfältskollegan Viktor Claesson klubben för ryska Krasnodar.

TT

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier