…men Ashley Young kan lämna: ”Vill behålla honom”

Fyra ligaframträdanden och två starter. Ashley Young, 31, har inte fått mycket speltid under säsongen och kan nu lämna Manchester United.

Det medger i dag José Mourinho efter dagens match mot Wigan i FA-cupen.

– Den enda spelaren som, vad jag vet, möjligtvis kan lämna – och jag väntar till den 31 januari tills jag vet vad som kommer hända – är Ashley Young. En spelare som jag gärna skulle behålla, säger den portugisiske managern enligt Sky Sports och tillägger:

– Jag blir inte glad om han lämnar, men det är den enda spelaren som jag har blivit informerad om kan lämna. Det var därför han inte spelade i dag och varför jag gav chansen till andra, eftersom jag inte vet om han stannar. Om jag kunde välja så skulle han absolut stanna hos oss.

Young har spelat i Manchester United sedan 2011 då han anslöt från Aston Villa.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier