Benzema-ryktet är tillbaka!

Ja, jag tror att vi har passerat nästan ett helt transferfönster utan att nämna Karim Benzema och Arsenal i samma inlägg.

Fram till nu då.

För nu är det dags att göra kollega Brenning besviken (han avfärdar alltid det här ryktet som nonsens…).

Men enligt spanska Gol ska Arsenal nu ha ”erbjudits Karim Benzemas tjänster”.

Real Madrid-presidenten Florentino Perez uppges vara missnöjd med Benzemas insatser den senaste tiden, som slutade i att han buades ut på Santiago Bernabeu i går, och vill bli av med den 29-årige anfallaren.

Så ja. Det är väl dags nu, Wenger?

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier