Wengers besked om Benzema

Ja, vi skrev om det för ett par inlägg sedan.

Karim Benzemas möjliga flytt från Real Madrid till Arsenal.

Nu har Arsene Wenger bemött ryktena inför den engelska presskåren.

Beskedet? Nej, det blir ingen Benzema till Arsenal i morgon – även om Wenger inte utesluter en flytt i sommar.

– Ryktena kommer väl kanske från att han är fransk och att det viskas om att han ska lämna Real Madrid, men vi har ingen avsikt att värva någon anfallare. Sommarfönstret har jag inte ens funderat på hittills, säger Arsenalmanagern enligt Sky Sports.

***

Få alla nyheter om ditt favoritlag/liga direkt i mobilen: Skaffa vår nyhetsbot

Klicka på Messenger-knappen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier